Magistra C&C si Crucea Rosie Romana impreuna in campania „Umanitatea nu are granite”

Dupa doi ani in care am traversat prima pandemie din secolul XXI, suntem din nou martorii unor evenimente pe care le credeam pierdute in negura istoriei.

Razboiul ce se desfasoara la granitele Romaniei a provocat un imens val de simpatie si ajutorare pentru persoanele afectate extrem de grav.

Magistra C&C nu putea sta deoparte, asa ca a mobilizat rapid un stoc important de medicamente de uz uman, extrem de necesare spitalelor din Ucraina.

Am trimis 500.000 doze de medicamente esentiale pentru tratarea bolilor cardiace cronice si acute, contra racelii si gripei, antialgice si antifebrile.

Cu ajutorul Crucii Rosii Romane, prin campania lansata de aceasta, “Umanitatea nu are granite”, donatia companiei noastre a ajuns in spitalele din zonele afectate si in corturile de prim-ajutor.

Suntem, asa cum am fost intotdeauna, alaturi de persoanele care au nevoie de ajutor si le sustinem prin toate mijloacele pe care le avem la dispozitie. Sanatatea tuturor oamenilor ramane prioritatea noastra, si ramanem fideli crezului nostru de a îmbunătăți și crește calitatea vieții, influențând comunitatea și inspirand generația de mâine.

Împărtășește-ți dragostea