Despre noi

Magistra C&C

Suntem o companie farmaceutică românească înființată în 1993, specializată în productia de medicamente pentru uz uman. Ne-am dezvoltat și am crescut, ajungând astăzi printre primii 5 producători autohtoni de medicamente generice, cu prezență pe plan internațional. 

Producem peste 90 de medicamente generice de uz uman sub formă de comprimate, comprimate filmate, supozitoare, ovule, geluri și creme.

Portofoliul nostru se adresează unui spectru larg de pacienți, acoperind segmente terapeutice diverse: boli cardiovasculare, analgezice și antipiretice, antiinflamatoare, afecțiuni musculare, respiratorii sau din sfera ginecologică.

Avem două direcții de dezvoltare: produsele proprii și producția sub contract.

In prezent ne situam printre primii producatori romani de medicamente, atat in ceeace priveste volumul vanzarilor, dar si prin diversitatea portofoliului.

Misiunea noastră susținută este de a oferi pacienților din România o alternativă accesibilă și de calitate europeană pentru medicamentele din import.

Suntem prezenți și pe piețele externe cu produse din portofoliul propriu în Republica Moldova, Federația Rusă, Etiopia, Georgia, Kosovo, Kazakhstan, Kirghistan, Ghana și Vietnam.

Investim tot efortul în dezvoltarea noastră continuă și în extinderea pe piețele internaționale și susținem aceste investiții prin implementarea standardelor de calitate recunoscute internațional – Good Manufacturing Practice (EU-GMP).

Colaborările cu companiile autohtone și internaționale în domeniul producției sunt o prioritate. Pe termen scurt și mediu, intenționăm să valorificăm cât mai multe oportunităti de export, în special în direcția autorizării și distribuției medicamentelor noastre în tări din U.E., operațiuni de în- și out-licensing și manufacturare sub contract.

Suntem o companie farmaceutică solidă și un partener de încredere pentru colaboratorii noștri. Impreuna cu ei putem dezvolta armonios cele două domenii pe care le abordăm, atât cercetarea și cât și producția de medicamente.