Interviu in „Pharmaceutical Executive”

Numarul din Octombrie al revistei Pharmaceutical Executive dedica un spatiu larg Raportului de Tara – Romania, o privire detaliata asupra jucatorilor din piata, fie ei producatori, nationali, importatori sau persoane de decizie din legislativ.

Magistra C&C a luat parte la construirea raportului prin intermediul domnului Doctor Farmacist Radu Cazacincu, Membru al Consiliului de Conducere, furnizand informatii asupra modului in care schimbarile din industrie, fie ele legislative, competitionale sau de calitate, afecteaza jucatorii in acest sector.

Una dintre concluziile generale ale materialului este ca Romania, prin pozitia sa strategica in cadrul UE, poate juca un rol extrem de important pe segmentul de Contract Manufacturing. „Producatorii locali ofera preturi competitive si mai atractive comparativ cu restul tarilor din UE, iar standardele noastre de calitate sunte echivalente si, cateodata, superioare, datorita fabricilor noastre moderne. Acest lucru este strans legat de dorinta marilor producatori de a retrage contractele de productie din Asia si re-locarea acestora in interiorul Europei” declara domnul Cazacincu.

„Marimea companiei noastre si proximitatea geografica inseamna ca suntem extrem de flexibili si raspundem rapid la cererile in dezvoltare ale clientilor nostri”.

Cititi intregul material pe site-ul „Pharmaceutical Executive”: http://www.pharmexec.com/country-report-romania

Împărtășește-ți dragostea