Cercetare si dezvoltare


Produsele realizate de Magistra C&C sunt rezultatul muncii desfasurate de colectivul departamentului de cercetare - dezvoltare din cadrul companiei noastre.

Folosind tehnologii moderne, firma noastra obtine produse noi, care ofera solutii pentru un tratament eficient si sigur, in acord cu nevoile actuale ale pacientilor.

Departamentul cercetare - dezvoltare are in studiu atat elaborarea unor noi preparate generice cat si imbunatatirea proceselor tehnologice ale produselor existente.

Produse dezvoltate de departamentul de Cercetare si aflate in acest moment in procedura de autorizare la Agentia Nationala a Medicamentului sunt :

  • Diclofenac 1%, 5% (gel, crema)
  • Ketoprofen 2% gel
  • Bisacodil 5mg comprimate filmate

O alta directie de cercetare – dezvoltare este reprezentata de realizarea de produse ce contin extracte naturale sub forma de produse dermocosmetice, parafarmaceutice si nutraceutice, sub forma de creme, geluri, comprimate si pulberi atomizate.

In acest sens, compania noastra are colaborari cu mediul academic si anume cu Universitatea "Ovidius" din Constanta, Facultatea de Farmacie, cu care in anul 2011 a participat la Competitia nationala de proiecte de cercetare PN-II-PT-PCCA-2011-3, cu propunerea de proiect “Innovative nanostructured pharmaceutical products based on wild bitter cherry fruit extracts with antidiarrhoeal and hepatoprotective action, Acronym Cirefarm”, in calitate de partener si cofinantator.