RO | ENG
Certitudinea calitatii medicamentului
Cauta pe site
Distribuitori
Magistra CC pune la dispozitia specialistilor informatii tehnice privind produsele noastre.

Click aici pentru a accesa aceasta sectiune!

(necesita utilizator / parola)

Noutati
17.06.14
Anunt

Magistra C&C, producator de medicamente generice, anunta lansarea competitiei...
citeste mai mult


04.11.13
Pentru a doua oara consecutiv, Magistra C&C a participat ca expozant în cadrul celei mai renumite...
citeste mai mult


30.08.13
August 2013

Comunicare directa catre profesionistii din domeniul sanatatii referitoare la...
citeste mai mult

 
 Inapoi  
 

Ketotifen 1 mg


ingredient activ: ketotifen fumarat

 

Compozitie:

Ketotifen hidrogen fumarat, echivalent cu 1 mg ketotifen bază, excipienti q.s. pentru un comprimat.


Forma de prezentare:

cutii cu 2 blistere a 10 comprimate.


Actiune terapeutică:

Antialergic-antianafilactic, cu eficacitate terapeutică deosebită în profilaxia pe cale orală a astmului bronsic alergic sau cu componentă alergică. Actiunea profilactică antiastmatică determină reducerea frecventei, duratei si gravitătii crizelor, prin ameliorarea suferintei astmatice si prin redresarea functiei pulmonare. De asemenea, profilaxia cu Ketotifen face posibilă reducerea sau chiar suprimarea medicatiei complementare (bronhodilatatoare, corticosteroizi). Eficacitatea terapeutică atinge valori maxime după câteva săptămâni până la 2-3 luni de tratament. Datorită actiunii sale sistemice, Ketotifenul poate fi administrat si în combaterea altor manifestări alergice, fie că acestea însotesc astmul, fie că apar izolate (rinită, conjunctivită, urticarie, alergodermiile de origine alimentară).


Indicatii:

Profilaxia de lungă durată în astmul bronsic alergic sau cu componentă alergică, bronsită alergică, tulburări astmatice datorate polinozei. Nu actionează asupra crizei de astm! Tratamentul profilactic si curativ al rinitei si conjunctivitei alergice, reactiilor cutanate alergice.


Reactii adverse:

În primele zile ale administrării medicamentului pot apare sedare si, în cazuri rare, hiposalivatie, greată, ameteli usoare. Aceste efecte dispar, în general spontan, în cursul tratamentului, adesea numai în câteva zile. S-a observat, ocazional, cresterea în greutate, mai evidentă la unii copii.


Contraindicatii:

Nu se cunosc. Desi nu există dovezi ale unui efect teratogen, se va administra femeilor însărcinate (în special în primele 3 luni), celor care alăptează si copiilor sub 3 ani numai dacă este absolut necesar.


Doze, mod de administrare:

Adulti: câte un comprimat dimineata si seara, după masă. Dacă este necesar, doza se poate dubla (două comprimate de două ori pe zi). La pacientii predispusi la sedare se recomandă o posologie progresivă în prima săptămână de tratament, începând cu 1/2 comprimat de 2 ori pe zi sau 1 comprimat seara, ajungând la doza terapeutică completă, în decurs de 5 zile. Copii peste 3 ani: 0,025 mg/kg corp.

  Cere mai multe informatii
 Inapoi  
 
Web design, SEO si intretinere - Creative-Design.ro - web design in Constanta